Nybörjarkurs i biodling är tyvärr inställt för 2021

Vi är ledsna att meddela men vi kommer inte kunna hålla någon utbildning i biodling i år. Folkhälsomyndighetens rekommendation om max 8 personer per sammankomst kvarstår och vi varken vill eller vågar ta några risker när det gäller spridningen av Covid-19.

Vi har tyvärr heller ingen digital plattform på plats för att kunna hålla några digitala utbildningar. Vår förening har aldrig haft behov av digitala verktyg för möten eller utbildning och eftersom vi är just en förening så har vi inte kapacitet att starta upp sådant på kort varsel. Det krävs stämmobeslut om hur våra gemensamma resurser ska användas, därför kan vi inte bara ”köpa in” den tjänsten.

Styrelsen fattade beslut på senaste styrelsemötet, efter att vi avvaktat folkhälsomyndighetens rekommendation, om att ställa in årets utbildning och så satsar vi på nästa år istället. Vi tror och hoppas att vi kan hålla nästa utbildning i början av nästa år, så som vi brukar eftersom merparten av befolkning borde vara vaccinerad vid det laget.  

Ni som föranmält er till kursen står givetvis kvar som föranmälda och vi hoppas att ni ska få er utbildning så snart det bara går.

Vid frågor kontakta: info@tumbabiodlarna.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s